Ung Vänster valspurtar

Vi tänker inte stilla se på när högern ökar orättvisorna, privatiserar och säljer ut välfärden och försvårar för oss unga att skaffa jobb och bostad. Vi gör allt vi kan för att få en ny regering och en ny politik. Under de dagar som är kvar fram till den 19 september ska vi göra vårt bästa för att bli av med högerregeringen och att vi efter valet får en regering som för vänsterpolitik.

Vill du hjälpa till i arbetet för mer jämlikhet och rättvisa, för jobb och bostad åt alla? Hör då av dig till oss. Vi kommer att behöva hjälp med att dela ut flygblad, sätta upp affischer, informera om vår politik på skolor och torg med mera.

 Det går bra att maila till uppsala@ungvanster.se. Skriv vad du heter, vad du har för telefonnummer och vad du vill hjälpa till med, så kontaktar vi dig.

Gillar du Ung Vänster och vill veta mer om vår verksamhet får du gärna bli medlem. Klicka här för mer info.

Nu kör vi!

Det här inlägget postades i Distriktet och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *