Jobba som ombudsman för Ung Vänster Uppsala Län

Nu söker vi i Uppsala en ny ombudsman till distriktet. I huvudsak kommer tjänsten att innebära stöd till klubbarna, och då främst de som nyligen startats, gällande exempelvis studier och utåtriktade aktiviteter. Även visst administrativt stöd till klubbstyrelserna kommer att ingå.

Vi söker en kamrat som med stor erfarenhet av styrelsearbete och aktivism, främst på klubbnivå men även distriktsstyrelseerfarenhet är meriterande. Kunskap om förbundets internfeministiska arbete är en självklarhet. Som ombudsman behöver man kunna ha många bollar i luften och en förmåga att ta tag i saker på eget bevåg samt arbeta från början till slut med allt man företar sig. Distriktsstyrelsen ser det som fördelaktigt om ombudsmannen exempelvis har körkort och/eller är instruktör i feministiskt självförsvar, men det är inget krav.

Arbetet kommer att utgå från distriktscentralen i Uppsala.

Omfattning: 100% eller enligt överenskommelse.
Lön: Enligt Ung Vänsters avtal.
Tillträde: 1 mars eller enligt överenskommelse.

Ansökan skickas till uppsala@ungvanster.se senast 22 februari.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *